Energi kan bara omvandlas - Företagsmeddelande
RSS Bli fan

Senaste inläggen

Visheten att se skillnad
Healing via super seven
Vi är i samma aura!
Ta andarna till hjälp!
Kärleken till energi

Kategorier

andar
Det onda förgås av det goda!
Det viktigaste år att ge av sin energi!
Energiutbyte mellan medium
Häxor och kloka kvinnor med kärlek
Jag har varit död
Kärleken till enegi
Kvantfysiken inom medialt arbete och spökmateria
Rädslor och vilsna själar
super seven
Tarotkort och spådomar
Våga be om hjälp!
Vi är i samma aura!
drivs av

Medium Charlotta

Andarnas hus

Hejsan Alla goa vänner!
Idag är det en snöig måndag i Torsås By och vi myser inne med hundarna och tänd brasa i köksspisen.Jag jobbar på som vanligt och älskar mitt jobb.Ihelgen var vi hos vår underbara dotter och fikade.Tänk att barnen är vuxna nu och klarar sig själva.Det är en otrolig känsla.
 
Energierna runt om oss är starka och jag har haft flera på besök.Pappa har jag alltid med mig.Han guidar mig fram igenom  svårigheter och till de andra jag behöver ha kontakt med.Min farfar Rudolf besökte oss i fredags.Hans snusdosa föll ned från bibeln med silverspännen och la sig på golvet.Jag skrattade till och sa att han var välkommen!
 
Varje dag tänder jag ljus framför mina foton jag har på alla bortgågna.Det känns varmt och fint.Jag pratar alltid lite med dem sedan är de med hela dagen på jobbet.Men det är vikigt att stänga också.Jag stänger för dagen och loggar ut och är bara Charlotta och fru och mamma och matte.Det är skönt!
 
Ha det gott därute!

1 kommentar på Andarnas hus:

Kommentarer RSS
agneta Söderberg on den 14 februari 2013 09:00
Åh vilket härligt liv du verkar ha. Jag tror vi har någon här också men jag är inte rädd för det. Inte så länge vi far illa. Kram
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint