Energi kan bara omvandlas - Företagsmeddelande
RSS Bli fan

Senaste inläggen

Visheten att se skillnad
Healing via super seven
Vi är i samma aura!
Ta andarna till hjälp!
Kärleken till energi

Kategorier

andar
Det onda förgås av det goda!
Det viktigaste år att ge av sin energi!
Energiutbyte mellan medium
Häxor och kloka kvinnor med kärlek
Jag har varit död
Kärleken till enegi
Kvantfysiken inom medialt arbete och spökmateria
Rädslor och vilsna själar
super seven
Tarotkort och spådomar
Våga be om hjälp!
Vi är i samma aura!
drivs av

Medium Charlotta

Kvasten väntar på mej,får vänta lite till...

Hejsan alla goa vänner.
Här sprudlar jag av vårenergi för att det snart är påsk och kvasten drar i mig...hihi
Det är så positivt och härligt med etta men man ska komma ihåg att det är Jesus lidande och återuppstående på tredje dagen vi firar.Jag har flera gånger varit solist i Stabat Mater av Pergolesi,sörjande modern.Är på ett sätt en sörjande moder.Jag har gått igenom mycket som sorg
,Man letar efter guldkornen i livet.På tal om att leta.Jag har flera ggr blivit uppringd av missing people och hoppas att de hittat de som de ska hitta.Det är tillfredställande att kunna hjälpa.Att hjälpa och finnas för en annan människa är det största.Inte hur många godisar man får i påskägget.Min älskade man Janne är min godisbit i livet.Han finns för mig och älskar mig jag finns för honom och älskar honom.På onsdag har vi vår 32-års dag.
 
Kärleken är det viktigaste i livet och både att ge och ta.Prioritera rätt.
Ta hand om er alla och bry er om varann lite "äggstra" i helgen!
Varma kramar
Charlotta
 

0 kommentarer på Kvasten väntar på mej,får vänta lite till...:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint