Energi kan bara omvandlas - Företagsmeddelande
RSS Bli fan

Senaste inläggen

Visheten att se skillnad
Healing via super seven
Vi är i samma aura!
Ta andarna till hjälp!
Kärleken till energi

Kategorier

andar
Det onda förgås av det goda!
Det viktigaste år att ge av sin energi!
Energiutbyte mellan medium
Häxor och kloka kvinnor med kärlek
Jag har varit död
Kärleken till enegi
Kvantfysiken inom medialt arbete och spökmateria
Rädslor och vilsna själar
super seven
Tarotkort och spådomar
Våga be om hjälp!
Vi är i samma aura!
drivs av

Medium Charlotta

Healing via super seven

 Hejsan alla fina människor!
Jag har arbetat mycket med healing och använder mig av magiska stenar. Min allra bästa sten är min Super seven. Den innehåller 7 mineraler och den gör underverk i mina händer. Den kommer ursprungligen från Brasilien från en helig grotta. Tyvärr är grottan igensatt så man får inte tag på super seven längre.
Jag healar på distans och även direkt. Jag healade min väninna som låg i respirator med 17 slangar och nyopererad i hjärnan för stroke. Hon var så dålig att läkarna trodde inte att hon skulle överleva. Jag tog med mig super seven stenen och reste upp till Linköpings universitets sjukhus på neurologiska intensivvårdsavdelning och healade henne. Alla stannade upp och bara tittade. Dygnen efteråt så vaknade hon ur koman och kan nu gå ,äta och prata och är hemma. Det är tydligt bevis på att detta fungerar.

Jag har ju givetvis healat många som blivit hjälpta.

Kom ihåg: energi kan bara omvandlas!
Kram Charlotta

0 kommentarer på Healing via super seven:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint