Energi kan bara omvandlas - Företagsmeddelande
Medium Charlotta

Visheten att se skillnad

Hej alla fina själar
!
Mitt arbete på spådam.se och mitt mediala liv har alltid bestått av en underbar vetskap om att det första man känner in alltid är rätt. Det logiska sinnet har jag starkt i mej för jag har alltid varit en plugghäst , men den viktigaste vetskapen är ändå förmågan att se skillnad. Det är det bästa redskapet i livet. Dessutom ska man alltid lita på sin magkänsla. Det spontana livet blir så mycket mer.
Visste ni att djur är väldigt mediala? Jag har hundar,  chihuahuaor och papillon, samt en katt på 19 år, och de samtalar med mig varje dag med sitt sinne och kroppsspråk. Att se ett djur känna att de är förstådda är den totala belöningen. Det djuret kommer alltid att lita på dej. Det är samma sak med människor. Blir. Man förstådd så är man soulmates.

Kontakta mej gärna på min hemsida för info om kurser i änglatarot, tarot,djurkommunikation eller medium utbildning.  Jag har dessa kurser på distans med privatlektioner.

Och jag finns på spådam.se, där jag jobbat länge.

Jag skickar kärlek och ljus
Kram Charlotta


Här är chihuahuaor Tiny, den mediala hunden.

0 kommentarer på Visheten att se skillnad:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint