Energi kan bara omvandlas - Företagsmeddelande
Medium Charlotta

Kärlek och teknik

Här kanske rubriken luras lite men jag tänkte berätta lite Hur jag och min soulmate Janne har det. Vi älskar varann om ännu mer för varje dag som går. Vi har nu varit tillsammans i 38 år! Gifta 34. Det känns som en kvart. Det är så ju underbart att ha denna fina kärlek. Vi gör roliga saker ihop, Vi har hittat på det mesta man kan göra, rest, fått två fantastiska barn m respektive, och skaffat en stor prästgård sedan 22 år sedan.

Visheten att se skillnad

Hej alla fina själar
!
Mitt arbete på spådam.se och mitt mediala liv har alltid bestått av en underbar vetskap om att det första man känner in alltid är rätt. Det logiska sinnet har jag starkt i mej för jag har alltid varit en plugghäst , men den viktigaste vetskapen är ändå förmågan att se skillnad. Det är det bästa redskapet i livet. Dessutom ska man alltid lita på sin magkänsla. Det spontana livet blir så mycket mer.

Healing via super seven

 Hejsan alla fina människor!
Jag har arbetat mycket med healing och använder mig av magiska stenar. Min allra bästa sten är min Super seven. Den innehåller 7 mineraler och den gör underverk i mina händer. Den kommer ursprungligen från Brasilien från en helig grotta. Tyvärr är grottan igensatt så man får inte tag på super seven längre.
Jag healar på distans och även direkt. Jag healade min väninna som låg i respirator med 17 slangar och nyopererad i hjärnan för stroke.

Vi är i samma aura!

 
Vi är i samma aura!
 
Kärleken är störst!
Jag vill sprida så mycket kärlek och ljus jag kan. Den sanna kärleken är den finaste. Jag lever ihop med min man sedan 33 år tillbaka och vi är så kära i varann och vi älskar varann mer än någonsin.
Många ställer frågan och undrar hur vi gör. Vi ser kärleken som en färskvara som man ska underhålla och bevara rätt. Inget problem får vara större än att man kan somna vänner på kvällen. Det innebär att alltid vara redo för att kompromissa. Vi  känner oss som ett team och inget kan dela på oss. Sedan så är vi ju också starka själsfränder. Min  man sa en underbar sak till frukost igår: Vi är i samma aura...det är kärlek!

Ta andarna till hjälp!

Hejsan alla goa vänner.
Jag har i mitt liv varit mycket på sjukhus och har svårt att vara på t.ex akuten eller i ambulans samt inlagd i sjukhussäng på avdelning. Det är så många andar som vill ha hjälp och jag får jobba. Men igår när jag var inne för mitt hjärta igen så bad jag andarna om hjälp istället! Jag vände på det och de fick jobba för mig. Ett energiskt utbyte som ledde till att jag fick medicinsk hjälp och en positiv känsla.

Kärleken till energi

                  Hämta energi!
Ibland känns det  som om all energi går ut ur en. Det är så mycket som ska göras för att det är sommar. Hämta då energi från de små tingen. Se de små blommorna, se de små gesterna och le mot alla och med en gång så känns det bättre.
Jag ändrar om lite hemma och får "nya" saker att titta på.

Att möta sig själv och sina rädslor

Jag läste precis Terry Evans blogg om att möta sin rädsla och han skriver så bra.En annan bleknar men försöker.Och just detta med näthatet och nätmobbning har vi gemensamt att blivit utsatta för.Jag har under 2 år tid blivit utsatt för alla anmälningar man kan hitta på ifrån dessa människor samt blivit utsatt av trakasserier.De har tillochmed lagt ned energi på att klippa ihop ett samtal som jag för på mitt arbete och lagt ut det på youtube.

Kvantfysik inom medialt arbete bevisat!

Kvantfysikens värld.
Jag har ju en bror som är professon i fysik och har alltid haft stort kunskapsintresse med högsta betyg inom ämnet.Nu är det dessutom vetenskapligt bevisat det som jag alltid känt d.v.s att det går att fysiskt bevisa att våra energier,själar, är laddade elektroniskt.När man ser en människa dö,vilket jag gjort en del ggr, så ser man att i dödsögonblicket att själen lämnar kroppen.Själen är den elektoniska energi som vi har .

Kvasten väntar på mej,får vänta lite till...

Hejsan alla goa vänner.
Här sprudlar jag av vårenergi för att det snart är påsk och kvasten drar i mig...hihi
Det är så positivt och härligt med etta men man ska komma ihåg att det är Jesus lidande och återuppstående på tredje dagen vi firar.Jag har flera gånger varit solist i Stabat Mater av Pergolesi,sörjande modern.Är på ett sätt en sörjande moder.Jag har gått igenom mycket som sorg
,Man letar efter guldkornen i livet.

Jag dog-mötte andra sidan

 
Hejsan alla goa vänner!
Jag har haft förmånen att få upplleva döden i en nära döden upplevelse där jag faktiskt var död men återupplivades efter min andra hjärtinfarkt.upplevelsen var otrolig stark.Jag såg framför mig en gräskulle med en å ringlandes från höger och över ån fanns en bro.På andra sidan bron stod mina avlidna släktingar och djur som jag mött genom livet.Jag kände ett otroligt lugn och frid och bara gick sakta,leendes mot bron.
Site Builder drivs av  Vistaprint