Energi kan bara omvandlas - Företagsmeddelande
Medium Charlotta

Medium Charlotta

Hejsan alla därute i datavärlden.
Här kommer  min första blogg.Jag som älskar att skriva skulle ju haft en blogg förlänge sedan men bättre sent än aldrig.
Jag har varit medial hela mitt liv och har alltid haft med mig fler än en.Sedan 17 år så bor jag i en gammal prästgård där jag nu i gamla pastorsexpeditionen har mitt arbetsrum fyllt med avbilder av Jungfru Maria,änglar,jesus,påven buddha,shiva,healingstenar,ikoner och kors som jag samlar på.All positiv energi får plats .Mina hundar har egna sovpuffar att vila på när matte arbetar.Jag arbetar på spådam.se sedan en längre tid tillbaka och hjälper via telefon att förmedla kontakt med andar,spå,heala samt rådgivning i livets alla stunder.
Jag har 3 andar här i gamla prästgården som har haft mycket för sig idag.En har vankat av och an på övervåningen...tror det är gamla prästen...han börjar alltid vid kl.13.00 eller kl.17.00.Utomhus har gårdskarlen skottat snö vid husväggen.Min man sedan 32 år bara skakar på huvudet och har ännu en gång blivit överbevisad att energi kan bara omvandlas.
Medium Charlotta

2 kommentarer på Medium Charlotta:

Kommentarer RSS
Annika Lundkvist on den 9 februari 2013 01:38
Åh vad roligt Charlotta! Det ska bli så mysigt att följa din blogg! Kram Annika
Svara på kommentar


Daphne on den 10 februari 2013 20:43
Underbart vacker hemsida:) Du ger verkligen människor hopp och en längtan efter livet! Tack Charlotta!!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint