Energi kan bara omvandlas - Företagsmeddelande
Medium Charlotta

Det goda vinner alltid över det onda!

Hejsan alla vänner!
 
Varför är det ondas existens huvudtaget möjlig.Jo, därför att vi som är de goda ska arbeta oavbrutligt med att sprida ljus,kärlek och godhet.Jag har skrivit ett musikstycke om detta och hävdar om och om igen att det goda ska vara först.Vi ljusspridare,jordänglar och de vise ska fortsätta vårt arbete med att förgöra ont.När det onda visar sig så skicka tillbaka det till avsändaren så får det aldrig en plats hos dig.Se som om du skärmar av hela din familj,hus och vänner med en skyddande bubbla så att det riktigt skimmrar om er.Jag skickar massor med ljus och kärlek till er alla och känn hur det värmer.
Kram Charlotta

0 kommentarer på Det goda vinner alltid över det onda!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint