Energi kan bara omvandlas - Företagsmeddelande
Medium Charlotta

Tarotkort och sanning

Hejsan alla!
Här är det fullt upp med arbete och intervjuer.Jag trivs otroligt bra med mitt yrke och min vilja att vilja hjälpa andra i livet med livscoaching.Dessutom har jag god hand med mina tarotkort som aldrig ljuger för mig för de gör aldrig det om du är sann.Vad korten än visar så måste det talas om.Sanningen är ibland hård men leder oss på rätt väg.Något skulle vi lära oss om detta.
Hur än livet ter sig så har man iallafall levt starkt och levande istället för gått igeom livet utan känsla.
Känn hur våren närmar sig,det är ju faktiskt ljusare nu längre på dagarna.Jag som är nattuggla längtar till sommarens ljusa nätter.Och en sak är säker,sommaren kommer,vi måste bara ha lite tålamod!

0 kommentarer på Tarotkort och sanning:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint