Energi kan bara omvandlas - Företagsmeddelande
Medium Charlotta

Jag dog-mötte andra sidan

 
Hejsan alla goa vänner!
Jag har haft förmånen att få upplleva döden i en nära döden upplevelse där jag faktiskt var död men återupplivades efter min andra hjärtinfarkt.upplevelsen var otrolig stark.Jag såg framför mig en gräskulle med en å ringlandes från höger och över ån fanns en bro.På andra sidan bron stod mina avlidna släktingar och djur som jag mött genom livet.Jag kände ett otroligt lugn och frid och bara gick sakta,leendes mot bron.Då plötsligt tog en hand tag i min vänstra skuldra och sa-:"Det är inte dags än".Jag vände mig om och fick se två snälla ,goa människor som utstrålade en enorm värme och trygghet.Jag har aldrig sett dem eller så.De var för mig helt okända,men nu vet jag att de är mina två beskyddare.Jag vaknade och levde igen.
Att det inte är dags "än" är jag glad för.Jag vill  arbeta mer med att hjälpa andra och jag vill finnas till för Janne och barnen och djuren.Så nu är det 10 år sedan infarkten så hoppas att jag lärt mig något om mej själv.Jag vill helst bli väldigt gammal men då vill jag vara frisk i kropp och själ.
Nu äter vi bra mat,är nykterister,har varit det i 20 år,rör på mig när vi hinner och går med hundarna.Sedan har vi vår enorma kärlek till varann,Janne och ja och den är så viktig.Janne höll på att dö för 3 år sedan men det är en annan historia.
 
Ta hand om er ,stressa lagom,lev och älska och se det sköna och tänk positivt-
 
Skickar massor med kärlek och energi till er alla
 
 

0 kommentarer på Jag dog-mötte andra sidan:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint