Energi kan bara omvandlas - Företagsmeddelande
Medium Charlotta

Kvantfysik inom medialt arbete bevisat!

Kvantfysikens värld.
Jag har ju en bror som är professon i fysik och har alltid haft stort kunskapsintresse med högsta betyg inom ämnet.Nu är det dessutom vetenskapligt bevisat det som jag alltid känt d.v.s att det går att fysiskt bevisa att våra energier,själar, är laddade elektroniskt.När man ser en människa dö,vilket jag gjort en del ggr, så ser man att i dödsögonblicket att själen lämnar kroppen.Själen är den elektoniska energi som vi har .Fysikerna har nu fått fram att inne i atomens kärna,där det finns neutroner,protoner och elektroner ,så kan vi genom ett intensivt tänkande få våra eletroner att svänga i en hastighet när vi tänker på en person.Denna person,om den är öppen och mottaglig,får då sina elektroner att svänga i samma hastighet!Tankens kraft finns alltså!
Samma forskningsresultat har även nåtts med att de tagit en person DNA och satt det 60 mil ifrån den människa.Sedan har de utsatt via bilder människan för känslostorm och då har dennes DNA reagerat på samma sätt som människan trots att DNA:t varit 60 mil ifrån!
 
Detta är bara kortfattat vad som händer inom forskarvärlden och jag är utsedd till att vara i ett projekt där en forskare nu ska doktorera i intution.Jag ska vara en testperson i detta.
 
Så mitt budskap är som alltid...tänk positivt,affirmera det som du vill göra framför dig,se dig själv göra det.Skicka energi som är positiv och ljus och le mycket.Ge det du vill ha.
 
Kvantfysiken var Einstein och skrev om och han kallade detta för spökmateria...precis som svarta hål i rymden.Bara för att man inte kan ta på det så kan man inte förneka att det inte finns!
Källor:Tidningen Nära,aftonbladet,Terry Evans blogg samt egen erfarenhet.
 
Skickar ljus energi till er alla!
Charloltta
 
 

0 kommentarer på Kvantfysik inom medialt arbete bevisat!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint