Energi kan bara omvandlas - Företagsmeddelande
Medium Charlotta

Att möta sig själv och sina rädslor

Jag läste precis Terry Evans blogg om att möta sin rädsla och han skriver så bra.En annan bleknar men försöker.Och just detta med näthatet och nätmobbning har vi gemensamt att blivit utsatta för.Jag har under 2 år tid blivit utsatt för alla anmälningar man kan hitta på ifrån dessa människor samt blivit utsatt av trakasserier.De har tillochmed lagt ned energi på att klippa ihop ett samtal som jag för på mitt arbete och lagt ut det på youtube....
Jag kan bara skicka ljus och kärlek över dessa som tror att deras upphöjande sker av att slå ned på andra.Det blir för dem tvärtom.Jag vet vad jag gör och vad jag kan.Jag arbetar professionellt med detta och med människor.Det gör jag för att hjälpa.Allt kommer inifrån min själ och med kärlek.Och vi som är utsatta ska inte vara tysta utan höja vår röst för det goda!
Hoppas att dessa vilsna själar får självdistans och kan nå sitt inre sanna jag.
Ha det gott!
Charlotta

0 kommentarer på Att möta sig själv och sina rädslor:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint