Energi kan bara omvandlas - Företagsmeddelande
Medium Charlotta

Kärleken till energi

                  Hämta energi!
Ibland känns det  som om all energi går ut ur en. Det är så mycket som ska göras för att det är sommar. Hämta då energi från de små tingen. Se de små blommorna, se de små gesterna och le mot alla och med en gång så känns det bättre.
Jag ändrar om lite hemma och får "nya" saker att titta på. Det som gömts eller glömts bort.
Hundarna lever i nuet, inte över vad som hände igår eller ska hända framåt . Det är avslappnade att se dem så härligt glada och kärleksfulla. Det är energi. Varje morgon går jag ut i min trädgård och ser om det slagit ut någon ny blomma eller om jag ska plantera om någon som växt ut ur sin kruka. Jag skördar örter till husapotek och välgörande the.
Min man och jag gjuter lite i betong för att känna att det man gör blir resultat oavsett vad man gör. Kärlek till livet, kärleken till varann, kärleken till djuren och kärleken till energi . För att ge och ta emot. Jag skickar ljus och kärlek!
 
Charlotta
 
Bilden :vårt kors i betong. Går at beställa för 150:-+frakt
Mejla via hemsidan.

0 kommentarer på Kärleken till energi:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint