Energi kan bara omvandlas - Företagsmeddelande
Medium Charlotta

Ta andarna till hjälp!

Hejsan alla goa vänner.
Jag har i mitt liv varit mycket på sjukhus och har svårt att vara på t.ex akuten eller i ambulans samt inlagd i sjukhussäng på avdelning. Det är så många andar som vill ha hjälp och jag får jobba. Men igår när jag var inne för mitt hjärta igen så bad jag andarna om hjälp istället! Jag vände på det och de fick jobba för mig. Ett energiskt utbyte som ledde till att jag fick medicinsk hjälp och en positiv känsla.
Man ska inte vara rädd för att be om hjälp om man behöver. Även änglarna hjälper till om  du talar i klartext till dem. De måste veta exakt.
 
Skickar kärlek och ljus!
Charlotta

0 kommentarer på Ta andarna till hjälp!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint