Energi kan bara omvandlas - Företagsmeddelande
Medium Charlotta

Kärlek och teknik

Här kanske rubriken luras lite men jag tänkte berätta lite Hur jag och min soulmate Janne har det. Vi älskar varann om ännu mer för varje dag som går. Vi har nu varit tillsammans i 38 år! Gifta 34. Det känns som en kvart. Det är så ju underbart att ha denna fina kärlek. Vi gör roliga saker ihop, Vi har hittat på det mesta man kan göra, rest, fått två fantastiska barn m respektive, och skaffat en stor prästgård sedan 22 år sedan.
Denna vackra prästgård ligger högt på en kulle i Torsåsby i Småland. Denna plats gården är uppförd på är ett gammalt vikingabo-plats ställe. Här fann man ro för här såg man alla faror och kunde undgå dem.

Alla som kommer hit vill bara stanna kvar hur länge som helst. Ingen vill åka hem. Vi har skapat det här hemmet med absolut andlighet och känsla. Allt är placerat med känsla. Vi har pastorsexpeditionen i anslutning till hallen där jag sitter och jobbar och anderummet intill där vi har kurser och seanser samt spåaftnar.

Nu till kärleken och teknik!
 Min man och jag vi har alltid försökt att vara tillsammans varje dag eller natt i alla 38 år och har bara sovit ifrån varandra i 14 dagar på den tiden. 
Och när jag jobbar och han är i andra delar av huset så messar Vi till varann att vi saknar varann. För även om vi bara är 20 mtr från varann i alla de 330 m2 så saknar Vi varann. Och då är det underbart med kärlek och teknik!
Ljus och kärlek ❤❤❤

0 kommentarer på Kärlek och teknik:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint