Energi kan bara omvandlas - Företagsmeddelande
Tack för att du hälsar på!
Medium Charlotta fokuserar på att erbjuda dig högkvalitativ ,professionell lilivscoaching,healing, tarottolkning,djurko
 munikation samt medium tjänster.Jag har arbetat hela mitt liv med mitt mediumskap och utvecklat mig mer och mer.I dag arbetar jag för att hjälpa andra människor och djur.I gamla prästgården från 1847 sitter jag i gamla pastorsexpeditionen och via telefon,mejl samt sittningar tar emot klienter.Jag finns även på spålinjen Spådam.se där jag arbetat en längre period. Klicka på länken om du vill ha tag på mej på spådam.se  länk 
Mitt liv består av andar ,man och familj samt djur.Jag har haft uppfödning av olika sorters sällskapsdjur som lärt mig enormt mycket.Min gamla häst,som blev 26 år, visade mig hur man läser av hästar och likaså mina Bordercollies gjorde så.Det blev inkörsporten till att förstå djur och när de väl ser och känner att människan förstår så är det en evigt tacksamma.Vi har även varit jourhem åt illa åtgångna djur som vuxit och blivit fina familjmedlemmar.
Jag är utbildad operasångerska och har arbetat som professionell sångerska i 10 år.Jag fick stipendium av H M Konungen 1995-96 för att jag spred den svenska folkvisan i USA på turneer i 13 stater.Annars har jag arbetat inom television,musik,projekledare,ekonom samt inom vården.
Nu har vi papillon och chihuahuaor som gör livet roligt för oss.
 
Jag står i ständig kontakt med mitt inre och mitt mediala intresse och gör allt för att hjälpa just dig med det du vill ha vägledning till.
Jag spår framtid,ser andar och hjälper dig med livscoaching.Även sorgearbete hjälper jag dig igenom.
Jag har även utbytt kunskaper med Terry Evans,Medium känt för sin Bergsmeditation och från TV7 "Det okända".Mycket givande möte och läraktigt.Allt för att jag ska bli bättre på att hjälpa andra som jag ser som min huvuduppgift.
Jag spår även via mejl och telefon samt bokade besök.Fyll i formuläret på sidan kontakta oss så tar jag kontakt med dig
Vi hoppas du återkommer! Kolla in senare för uppdateringar på min hemsida. Det kommer mera!
Site Builder drivs av  Vistaprint